Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım etmeniz durumunda olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet eder.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tuvalete telefon düşürmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, helal rızık yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette telefon görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments