Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu atmak

Rüyada telefonu atmak

Rüyada telefonu atmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, borçlarının azalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada telefonu atmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada telefonu atmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, doğru adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada telefonla mesaj atmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonu denize atmak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonu yere atmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu atmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada telefon atmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada telefonu suya atmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya işarettir.

Rüyada telefondan mesaj atmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments