Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu suya atmak

Rüyada telefonu suya atmak

Rüyada telefonu suya atmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işarettir.

Rüyada telefonu suya atmak gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada telefonu suya atmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu atmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, hayır ve bereketin artmasına işaret eder.

Rüyada telefonu denize atmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Rüyada telefonla mesaj atmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada telefonu atmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hem dua alacağına rivayet eder.

Rüyada telefon atmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada telefondan mesaj atmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet eder.

Rüyada telefonu yere atmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yüzünün kızaracağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments