Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon atmak

Rüyada telefon atmak

Rüyada telefon atmak rahat bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, ev taşımaya, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon atmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Rüyada cep telefonu atmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada telefondan mesaj atmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu suya atmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada telefonla mesaj atmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada telefonu yere atmak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada telefonu atmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada telefon atmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işarettir.

Rüyada telefonu denize atmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments