Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden ekmek düşürmek

Rüyada elinden ekmek düşürmek

Rüyada elinden ekmek düşürmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok yorulacağına tabir olunur.

Rüyada elinden ekmek düşürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada elinden ekmek düşürmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini elinden düşürmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine inanılır.

Rüyada elinden bardak düşürmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği elinden düşürmek maddi anlamda zarar edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada elinden bir şey düşürmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, konferans ve seminerlere katılacağına alamet eder.

Rüyada düşenin elinden tutmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bilgi ile donanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments