Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden para düşürmek

Rüyada elinden para düşürmek

Rüyada elinden para düşürmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada elinden para düşürmek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Rüyada elinden para düşürmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, deşarj olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu elinden düşürmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden bişey düşürmek kendi çok iyi hissedeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu elinden düşürmek çok büyük üzüntü duyacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden kalem düşürmek sevgi ve hürmet göreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Rüyada düşenin elinden tutmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalet eder.

Rüyada elinden bardak düşürmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments