Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mesaj yazdığını görmek

Rüyada mesaj yazdığını görmek

Rüyada mesaj yazdığını görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük borçların altında ezileceğine, yarınlara bakacağına, çok üzüntü duyulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mesaj yazdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Rüyada birine mesaj yazmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işarettir.

Rüyada mesaj yazmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla mesaj yazmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada mesaj yazdığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mesaj geldiğini görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada şeytandan mesaj almak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızdan mesaj almak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments