Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mesaj yazmak

Rüyada mesaj yazmak

Rüyada mesaj yazmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kolaylık sağlayacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hasta ve zor geçireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mesaj yazmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada mesaj yazmak haneye dertlerin gireceğine , hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Rüyada mesaj yazdığını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj yazmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birine mesaj yazmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, bazı konularda önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada mesaj okumak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, geleceğin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak umutsuzluğa düşeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada güzel mesaj almak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mesaj almak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments