Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, vaaz ve nasihate, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iyi huylar edineceğine işarettir.

Rüyada telefonda mesajlaştığını gördüyseniz:

  • Bazı teklifler nedeniyle fikirleriniz değişebilir.

Rüyada telefondan mesaj almak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, daha fazla para kazanacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda mesaj görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada telefonla mesaj atmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada telefon mesajı görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, mali gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj almak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments