Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek geleceğe dair planlar yapacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine işarettir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çekmek ve çekinmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına alamet eder.

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, sonra kendi işini kuracağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Rüyada denizde fotoğraf çekmek yapılan hataların düzeltileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments