Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf çekmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek toplum içindeki değerinin artacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada camide fotoğraf çekmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde fotoğraf çekmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek kısmet alacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet eder.

Rüyada cami fotoğrafı çekmek şansın ve kısmetin kapanacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf çekmek ve çekinmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments