Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafını çekmek

Rüyada fotoğrafını çekmek

Rüyada fotoğrafını çekmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, daha zengin hale geleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalettir.

Rüyada fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Rüyada ölü birinin fotoğrafını çekmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın fotoğrafını çekmek iflasın eşiğine geleceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, başarının düşeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek istemek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek renk ve eğlence geleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi fotoğrafını çekmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, elinin darda kalmayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments