Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt sesi duymak

Rüyada kurt sesi duymak

Rüyada kurt sesi duymak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kurt sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada kurt sesleri duymak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kurt sesi duymak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada şimşek sesi duymak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada meleklerin sesini duymak esenlik bulacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine işarettir.

Rüyada gaibden ses duymak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada horlama sesi duymak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ney sesi duymak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek sesi duymak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments