Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda konuştuğunu görmek

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek dış ticarete atılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada telefonda konuştuğunu gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Rüyada sevgili telefonda konusmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon konuştuğunu görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada telefonda konuşamamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek hasretliğin biteceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments