Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, daha fazla kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşamamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon konuştuğunu görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada telefonla konu mak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments