Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda konuşamamak

Rüyada telefonda konuşamamak

Rüyada telefonda konuşamamak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinden feragat edeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına inanılır.

Rüyada telefonda konuşamamak gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yolunda devam edeceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Rüyada telefonla konu mak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla konuşamamak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, mutluluğa ve neşeye, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefon konuşması dinlemek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments