Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Rüyada sevgili telefonda konusmak zaaflarına kapılacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, başarılı bir insan olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla konu mak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına inanılır.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin telefonla konuştuğunu görmek ailesini kaybedeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek onlarla ayrı düşeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments