Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, evindeki huzurun bozulacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, imkânların çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada telefonda konuşamamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla konuşanı görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada telefon konuşması dinlemek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments