Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon konuştuğunu görmek

Rüyada telefon konuştuğunu görmek

Rüyada telefon konuştuğunu görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hayırlı yollara gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Rüyada telefon konuştuğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulur.

Rüyada telefonla konu mak şansının bir ömür yaver gideceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonda konuşamamak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgili telefonda konusmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments