Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yutmak

Rüyada su yutmak

Rüyada su yutmak yeni hobiler edinileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, işe başlanacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada su yutmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Rüyada kirli su yutmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada denizde su yutmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulur.

Rüyada lağım suyu yutmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada deniz suyu yutmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yeni işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada su yutmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu su yutmak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, daima secde ve şükür edeceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzerken su yutmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments