Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon numarası verdiğini görmek

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek masa başı bir işe girileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada telefon numarası verdiğini gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefon numarası görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Rüyada telefon numarasını çevirememek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, moral bulacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızdan telefon numarası almak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sorumlu tutacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon numarası görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden telefon numarası almak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments