Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon numarasını çevirememek

Rüyada telefon numarasını çevirememek

Rüyada telefon numarasını çevirememek umutsuzluklarını geride bırakacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarasını çevirememek gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu numarası görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon numarasını çevirememek canın sıkılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Rüyada telefon numarası istemek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon numarası yazmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada birinden telefon numarası almak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada kızdan telefon numarası almak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, başarıların çoğalacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments