Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden telefon numarası almak

Rüyada birinden telefon numarası almak

Rüyada birinden telefon numarası almak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada birinden telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada birinden telefon numarası almak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek bir daha kopmayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası söylemek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon numarası almak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin telefon numarasını görmek kendisini geliştireceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada telefon numarası görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalettir.

Rüyada telefonda numara görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments