Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon numaranı vermek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada telefon numarasını vermek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada telefon numarası söylemek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada telefon numarası ezberlemek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, siparişlerinin çoğalacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments