Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan musluk kapatmak

Rüyada akan musluk kapatmak

Rüyada akan musluk kapatmak fakirlikten kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada akan musluk kapatmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Rüyada akan musluk kapatmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada akan musluğu kapatmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Rüyada boşa akan musluğu kapatmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan akan su görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet eder.

Rüyada musluktan akan su içmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada akan musluk görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinin yarım kalacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına yorulur.

Rüyada muslukta akan su görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments