Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hattı almak

Rüyada telefon hattı almak

Rüyada telefon hattı almak onlardan taraf hayır göreceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada telefon hattı almak gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Rüyada telefon hattını kırmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada telefon hattı bulmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada telefon hattı görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hattı almak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine inanılır.

Rüyada hatice görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada hat yazdığını görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada hatice validemizi görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments