Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hattını kırmak

Rüyada telefon hattını kırmak

Rüyada telefon hattını kırmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, huzurunun artacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulur.

Rüyada telefon hattını kırmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Rüyada telefon hattını kırmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kasasının daha çok para dolacağına işarettir.

Rüyada hat kırmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon hattı almak doğru işler yapacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada telefon hattı görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Rüyada telefon hattı bulmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada hatice ismini görmek büyük zorluklar yaşayacağına, rahatlayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hatice anamızı görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ismini herkese duyuracağına delalet eder.

Rüyada haticeyi görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments