Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatice görmek

Rüyada hatice görmek

Rüyada hatice görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yeni işler alacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işarettir.

Rüyada hatice gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada hat yazmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada hat kırmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet eder.

Rüyada hat yazdığını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hatice anamızı görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada hatme taşı görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hat almak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada telefon hattı bulmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Rüyada hatice görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, önünü göremez olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments