Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon düşürdüğünü görmek

Rüyada telefon düşürdüğünü görmek

Rüyada telefon düşürdüğünü görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Rüyada suya düşen telefon görmek ölümcül hastalıklara işaret, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada denize telefon düşürmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına inanılır.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada telefonu elinden düşürmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, elindeki malların gideceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek umutlarının da tükeneceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yeni yerler göreceğine, büyük bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments