Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu tuvalete düşürmek

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Rüyada telefonun tuvalete düştüğünü görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek büyük borçlara girmeyeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete telefon düşürmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette telefonla konuşmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette telefon görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments