Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yeni yollara girileceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, büyük üzüntüler olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Rüyada telefonunun denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada telefonu denize düşürmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine yorulur.

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek yıpranacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada denize telefon düşürmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek canının kıymetini bileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada telefonu havuza düşürmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonu düşürmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments