Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel örgüden atlamak

Rüyada tel örgüden atlamak

Rüyada tel örgüden atlamak hayır işleri ile uğraşılacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, içsel güvensizliklerinize, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tel örgüden atlamak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Rüyada tel örgüden atlamak çektiği sıkıntıların son bulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tel örgüden geçmek rekabet edebilme gücünün artacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada terör örgütü görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, işlerinin karışacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telden atlamak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, fakirliğinin biteceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada tel örgülerden atlamak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işarettir.

Rüyada tellerden atlamak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada dikenli telden atlamak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tel yemek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments