Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz teli görmek

Rüyada saz teli görmek

Rüyada saz teli görmek ömrünün de uzun olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, galibiyetlerinin artacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada saz teli gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Rüyada saz teli görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına yorulur.

Rüyada saz teli koparmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada saz satın almak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada saz çalmaya çalışmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada birinin saz çaldığını görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bereketli yağmurlara, aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saz hediye almak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulmaktadır.

Rüyada saz çalan birini görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, ferahlayacağına, onlardan medet umacağına rivayet eder.

Rüyada kırık saz çalmak sözlerinden çıkmayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yüksek moralli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments