Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar askere alındığını görmek

Rüyada tekrar askere alındığını görmek

Rüyada tekrar askere alındığını görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada tekrar askere alındığını gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada askere alındığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kaşın alındığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Rüyada organlarının alındığını görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada rahmin alındığını görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı alındığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments