Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek gözyaşı dökeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok mutlu olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • İşlerin paylaştırılması durumunda, önümüzdeki yıllarda faydasını görebileceğiniz sağlam bir ilişki gelişebilir.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, rahat nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments