Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalet eder.

Rüyada boşanıp başka biriyle evlenmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, şansının ve bahtının açık olacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek şartlarının da zenginleşeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek haksızlıklara uğranılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, mallarının artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, güç kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments