Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekmelendiğini görmek

Rüyada tekmelendiğini görmek

Rüyada tekmelendiğini görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada tekmelendiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Rüyada birisine tekme atmak yetki ve imza sahibi olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada at tarafından tekmelenmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine tekme atmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada kediye tekme attığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekme tokat dövmek yakında hedefine ulaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kediye tekme atmak yaşam refahının düşeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe tekme atmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekmelendiğini görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments