Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye tekme attığını görmek

Rüyada kediye tekme attığını görmek

Rüyada kediye tekme attığını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hırsızlık yapacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye tekme attığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Rüyada kediye tekme attığını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada at tekmelemesi görmek malının ve parasının ziyan olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Rüyada at tarafından tekmelenmek ruhuna hayrat yapılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tekme attığını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın tekme attığını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine yorulur.

Rüyada bebeğin tekme attığını görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ineğin tekme attığını görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin tekme attığını görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments