Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekme tokat dövmek

Rüyada tekme tokat dövmek

Rüyada tekme tokat dövmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekme tokat dövmek gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Rüyada birini tekme tokat dövmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekme tokat dövmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, neşesinin yerine geleceğine, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada tekme tokat kavga etmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada at tarafından tekmelenmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, mali olarak küçüleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada köpeğe tekme atmak çalışmaların beğeni almayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada tekme attığını görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnına tekme yemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne tekme yemek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments