Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek kendi kabuğuna çekileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments