Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, mutluluğunun artacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalettir.

Rüyada kendini tekerlekli sandalye gördüyseniz:

  • Sadece daha yaratıcı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada başkasını tekerlekli sandalyede görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek çirkin amellere, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede olmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, verimli işlere gireceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede erkek görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments