Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, gözyaşının kuruyacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak rahat nefes alınacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak maddi yükümlülüklerin artacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin de bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet eder.

Rüyada kendini tekerlekli sandalyede görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments