Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek hanesine huzurun dolacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, doğru adımlar atacağına, saygınlık kazanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hayat boyu çok sevileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, çok güzel günler göreceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada babasını tekerlekli sandalyede görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tekerlekli sandalyede görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, amaçlarına ulaşmaya alamet etmektedir.

Rüyada başkasını tekerlekli sandalyede görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments