Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sorunlarını gidereceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak sevdikleri ile birlikte olacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, başka alanlara yöneleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına delalet eder.

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments