Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, sorunların çözüme kavuşacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gözyaşlarının dineceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sağlık ve şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Rüyada annemi tekerlekli sandalyede görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, merdiven atlayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, zorluklarını aşacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işarettir.

Rüyada eşini tekerlekli sandalyede görmek işlerinin ters gideceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments