Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments