Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalye binmek

Rüyada tekerlekli sandalye binmek

Rüyada tekerlekli sandalye binmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek çok sayıda borca gireceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, istediği başarıya kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, dertlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelirinin eksileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gitmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments