Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak heveslerinin de azalacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak çok büyük hayır duası alınacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments