Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, makbul olan şeylere, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bir bebek sahibi olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak paraya ve mala kavuşacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendini tekerlekli sandalye görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments