Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işe başlanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede olmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yeni işler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek hayatının da kolaylaşacağına, işlerin düzgün gideceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments